Lehed

laupäev, 23. märts 2024

Imavere Rahvamaja 80. aastapäeva piduõhtu 15.03.2024

 Imavere Rahvamajas tähistati 80. aastapäeva täitumist piduõhtuga. Rõõm on tõdeda, et rahvamaja peetakse Imaveres armastatud kultuuripesapaigaks ja rahvakultuuri hälliks.

  Kutsutud olid kõik isetegevuslased, koostööpartnerid ja endised ning praegused töötajad. Pidulisi ootas tervitusjook ja kook „Kirss tordil”. Hea tuju lõi meeleolukate lugudega näitleja ja parodist Henrik Normann. Meenutasime seltsielu ja rahvamaja loomise lugu Imaveres ning olulisi inimesi, kes läbi 80 aasta siinset kultuurielu on hoidnud. Hoolega valitud etteastetega astusid üles Imavere Folgiklubi, Imavere naisrühm Pillerpäkad, Pilistvere ja Imavere memmede tantsurühm Labajalg, Imavere laste tantsurühm Päkakesed, Kabala-Imavere noorte tantsurühm Sõsarad ja Imavere laste muusikastuudio õpilased. Õhtu jätkus ansambliga Vanad sõbrad mõnusa rahvaliku muusika saatel.

   Juubelipeol tõusid esile head mõtted: järjepidevus, isetegevuslaspere ja kultuursed ning romantilised tutvumised kogu eluks. Rahvamaja on Imaveres tegutsenud võitööstuse ja mõisakooli ruumes, rahvamajaks ümber ehitatud mõisa viinaköögis ning kolhoosi sööklas. Viimases toimetatakse juba 26 aastat. Tihe koostöö kooli, spordiklubi, raamatukogu, noortekeskuse, piimandusmuuseumi, päevakeskuse ja kohalike seltside ning ettevõtetega on olnud eduks ja õnnistuseks. Imavere Rahvamajal on andekate ja hoolivate inimestega vedanud.

Aastapäeva piduõhtu oli korraldatud eesmärgiga teha sügav kummardus neile, kes siinkandis kultuurielu hoidnud ja innustada praeguseid tegijaid.

   Täname südamest kõiki õnnitlejaid ja kaasaelajaid! Õnne, tuge ja jõudu on väga vaja – see on kandnud 80 aastat ja kannab ka tulevikus.


Fotode autor on Kristi Sepri































































































































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.